Öppettider

Frukost
Alla dagar 07:30 - 10:30

Lunch a la carte
Lunchen är stängd

Köket a la carte
Måndag - Söndag 17:00 - 22:00 

Hotellbar
Måndag - Söndag 15:00 - 23:00

VÄLKOMMEN TILL NOROBATA 

NORDISK GRILL MED INFLUENSER FRÅN JAPAN OCH PERU

Här bjuder vi på grillade godsaker med fräscha tillbehör. Maten är tillagad med den japanska grillmetoden Robatayaki och smakerna är nordiska med inspiration från Japan och Peru.

Varmt välkommen till oss, och låt dig väl smaka!NOROBATAS FÖDELSE

Betydelsen av namnet Norobata är uppbyggt på två komponenter; No= Nordisk, Robata= het kolgrill med ursprung från Japan. Konceptet vi erbjuder är nordisk kolgrill med influenser från Japan & Peru.

Robata-grillen eldas med Bincho-tan vilket är en typ av kol, även kallad vit kol, som produceras av japansk vitek.

Framställningstekniken för Bincho-tan har sitt ursprung i området kring Wakayama i Kansai-regionen i södra Japan och det som är unikt för denna typ av kol är att den inte avger några odörer vid grillning.

NOROBATA

Måltiden på Norobata handlar om att dela på
rätter, att gärna prova några olika saker i interaktion med kockar och servis. Vi vill bjuda in dig och ditt sällskap i vår värld, få er att fördjupa er i våra fräscha smaker och nya kombinationer.

Vårt nordiska arv och nyfikenhet på nya kök och smaker
stillar inte vår hunger att utveckla. Då en grundsten i konceptet bygger på hållbarhet, så jobbar vi bl.a med råvaror som har lång tillagningstid, vi förädlar även överproduktion från odlare och leverantör som är direkt kopplat till lunchkonceptet "från rot till blast" som syftar till att minimera svinn för ett mer hållbart samhälle.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets- och cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- 25% RABATT PÅ BOENDE

HELGERBJUDANDE

BOKA NU