Välkomna på middag - 17:00 - 21:00

Vi vill bjuda in dig och ditt sällskap i vår värld, få er att fördjupa er i våra fräscha smaker och nya kombinationer.

Vårt nordiska arv och nyfikenhet på nya kök och smaker stillar inte vår hunger att utveckla. Då en grundsten i konceptet bygger på hållbarhet, så jobbar vi bl.a med råvaror som har lång tillagningstid, vi förädlar även överproduktion från odlare och leverantör som är direkt kopplat till lunchkonceptet "från rot till blast" som syftar till att minimera svinn för ett mer hållbart samhälle.
*Vi serverar endast vår Norobata klassiker meny på söndagar.

FÖRRÄTTER

Koi-ka                                                                                                   125:-
friterade bläckfiskringar i en nikkei gremolata, kryddad med togarashi, serveras med aji amarillo sås, chimichurri och friterad yucca

Mar y fuego                                                                                         130:-
mix av skaldjur flamberad i japanskt kryddsmör, serveras med gräslök och lime

Niku tartar                                                                                             95:-
confiterad biff tartar med aji amarillo sås, vitlök och ingefära, serveras med picklad shiitakesvamp, schalottenlök och pepparrot

Sake ceviche                                                                                        110:-
citrusmarinerad lax, råhyvlad gurka, shish och gräslök, serveras med Norobatasås - ostronsås, sesam och lime






NOROBATA KLASSIKER

Toast skagen                                                                                         140:-
140g räkor, skagenröra, majonnäs, dill, pepparrot och löjrom, serveras med friterad gyoza och togarashi

Niku wayu                                                                                              220:-
200 gram rökt biffburgare med cheddarost, ponzupicklade lökringar, tomat och picklad gurka, serveras med Norobatas pommes, friterad yucca Tocino, coleslaw och Jack Daniels BBQ sås

Halloumi                                                                                               240:-
tempurafriterad halloumiburgare, grillad portobellosvamp, krispig sallad, tomat och picklad gurka, serveras med Norobatas pommes och aji amarillo

Tori Green Sallad                                                                               180:-
krispig sallad, parmesanost, picklade lökringar, rökgrillad kyckling och vitlökskrutonger, serveras med Norobata Cesardressing

Norobata Halloumisallad                                                                 195:-
krispig sallad, tempurafriterad halloumi, rostade champinjoner, tomat, parmesanost och vitlökskrutonger, serveras med parma-ponzu dressing

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.