Hotellweekend

Vi vill erbjuda er en hotellweekend i Stockholm med övernattning, middag och frukost för 750 kr per person. Hotel Grow är ett fyrstjärnigt Best Western Plus-hotell i Sundbyberg, Stockholm med bra kommunikationer till och från city.

Det här ingår

Middag

Tvårätters middag "Chef's Choice" från restaurang Norobata (fast meny, inte al la carte).

Övernattning

Modernt och fräscht dubbelrum med stor säng. Fönster från golv till tak. Rymligt, helkaklat badrum med dusch.

Frukost

Best Breakfast à la Grow Hotel. Njut av hotellfrukost och starta morgonen på rätt sätt!

Ett centralt hotell

Vårt hotell är centralt beläget i Sundbyberg i Stockholm. Nära buss, pendeltåg, tvärbana och tunnelbana. Det gör att du enkelt och snabbt kan ta dig både till och från hotellet oavsett vart du ska.

Shopping i Mall of Scandinavia på dagen och drinkar efter middagen i city på kvällen? Inga problem! Du kan även låna cyklar av oss. Bra va?

Våra gäster gillar oss, jättemycket!

"Fantastisk frukost", "restaurang i toppklass", "modern och intressant inredning", "centralt men samtidigt inte 'mitt i smeten'" och "superhjälpsam personal" är bara några av de saker våra gäster gillar med oss.

Vi har över 400 recensioner på Google med ett snittbetyg på 4,3. Läs gärna fler recensioner och upptäck själv varför så många väljer att bo på vårt hotell.

Det lilla extra för en skönare hotellweekend

Tidig incheckning, sen utcheckning

För att maxa din hotellweekend erbjuder vi tidig incheckning och sen utcheckning. Kom så tidigt som kl. 13:00 på ankomstdagen. Checka ut senast kl. 13.

Gym och bastu

Fullutrustat gym med fria vikter, maskiner, skivstång med lyftardel och diverse cardiomaskiner. Kom ner i varv efter träningen i vår bastu.

Kontakta oss genom att mejla på info@growhotel.se eller ringa på 08 - 557 607 00 för att boka. Ange koden HELGMYS när du gör din bokning. Pris är 750 kr/person. Enkelrumstillägg: 300kr. Extrasängstillägg (för barn upp till 12år): 200kr.

Tvårätters middag "Chef's Choice" från restaurang Norobata ingår.
Villkor
I erbjudandet ingår en tvårättersmiddag, övernattning och frukost för en eller två personer. Vi kan inte garantera en ny meny för dag två när du bokar erbjudandet för flera kvällar. Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum. Din bokning kan avbokas fram till 16:00 dagen innan ankomst. Erbjudandet gäller varje helg, från fredag till söndag, på vistelser fram till den 31 januari 2024. Ange kod HELGMYS när du gör din bokning.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets- och cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.