Sommarbjudande

25% rabatt för medlemmar! 

 

Vi på Grow Hotel vill välkomna dig till oss under sommaren och erbjuder dig 20% rabatt (25% för medlemmar) när du bokar minst två nätter. Använd rabattkod SUMMER24. 😎

Passa på att upptäcka Stockholm med allt vad staden har att erbjuda. Grow Hotel ligger 8 minuters tågresa från Stockholm City.
Stockholm erbjuder allt du kan tänkas vilja fylla en höstweekend med - middag, bio, sightseeing, museér, aktiviteter, äventyrsbad eller varför inte en båttur bland Stockholm skärgårds många öar?

Grow Hotel är ett fyrstjärnigt, modernt och hållbart hotell beläget på gränsen mellan Solna och Sundbyberg. Hos oss bor du i moderna och välplanerade rum med fönster från golv till tak. 

Ät gott i vår restaurang Norobata och njut av smaker som kombinerar Nordisk grill med influenser från Peru och Japan. Det bästa med lediga dagar är att starta dagen långsamt tillsammans, hos oss kan du njuta av en lyxig frukostbuffé i lugn och ro. Som gäst hos oss har du tillgång till ett välutrustat gym och bastu.

Bokningskod:
Använd bokningskod SUMMER24 och boka i inloggat läge. 

Villkor
Bokningskoden SUMMER24 ger 20% rabatt (25% för medlemmar) vid bokning av minst 2 nätter mellan 1 juni-31 augusti 2024. Boka senast 48h före ankomst. Rabatten gäller på våra hotell i Skandinavien, baserat på tillgänglighet och på ett begränsat antal rum per hotell. Avboka senast kl 16:00 lokal tid 48h innan ankomstdagen för att undvika avgifter. Boka senast 27 augusti 2024.

Varmt välkommen!

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets- och cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.