Norobata at Grow Hotel

NORDIC GRILL WITH INFLUENCES FROM JAPAN AND PERU

At Norobata, we offer grilled delicacies with fresh accompaniments. The food is prepared using the Japanese grilling method called Robatayaki, and the flavors are Nordic with inspiration from Japan and Peru.



Opening times

Breakfast
Monday - Friday 06:30 - 09:30 
Saturday - Sunday 07:30 - 10:30

Kitchen a la carte
Monday - Friday 17:00 - 22:00

Hotel Bar
Monday - Sunday 13:00 - 23:00 

NOROBATAS FÖDELSE

Betydelsen av namnet Norobata bygger på två komponenter; "Nej" står för Nordic, och "Robata" representerar en het kolgrill med ursprung i Japan. Konceptet vi erbjuder är en nordisk kolgrill med influenser från Japan och Peru.

Robata-grillen eldas med Bincho-tan, en typ av träkol, även känd som vit kol, tillverkad av japansk ek.
Produktionstekniken för Bincho-tan härstammar från Wakayama-regionen i Kansai-området i södra Japan. Det unika med denna typ av grillkol är att den inte avger någon lukt under grillning.

NOROBATA NOROBATA

Måltiden på Norobata handlar om att dela rätter, prova olika saker och interagera med våra kockar och servitörer. Vi vill bjuda in dig och dina följeslagare till vår värld och uppmuntra er att fördjupa er i våra fräscha smaker och nya kombinationer.

Vårt nordiska arv och nyfikenhet på nya kök och smaker stillar inte vår hunger efter utveckling. Eftersom en hörnsten i konceptet är hållbarhet arbetar vi med råvaror som har lång tillagningstid. Vi förädlar även överproduktion från bönder och leverantörer som är direkt kopplade till lunchkonceptet "från rot till skott" som syftar till att minimera spill för ett mer hållbart samhälle.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2025 Best Western International, Inc.