Grow Hotel är ett Green Key Hotel


Du har valt ett hotell som är miljömärkt med Green Key. Här jobbar vi aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa Green Keys omfattande kriterier. På så vis bidrar du som gäst till att ta ansvar för miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.


Här är exempel på våra miljöinsatser

  • Vi använder miljömärkta tvätt- och rengöringsprodukter
  • Vi minimerar vattenförbrukningen, exempelvis genom snålspolande kranar och toaletter
  • Vi använder förnybar el och arbetar för att minska energiförbrukningen, exempelvis genom effektiva uppvärmnings- och ventilationssystem samt LED- lampor som ljuskällor
  • Vi källsorterar och återvinner vårt och gästernas avfall
  • Vi erbjuder bl.a. vegetariska alternativ och ökar andelen ekologiska, miljömärkta, rättvisemärkta och/eller närproducerade livsmedel för varje år
  • Vi jobbar med årliga miljömål för att uppnå ständig förbättring av miljöarbetet

Om Green Key

Green Key är en internationell miljömärkning för besöks- och turistanläggningar och finns i över 50 länder runt om i världen. Märkningen drivs internationellt av Foundation for Environmental Education (FEE), som stödjs av några av världens främsta organisationer inom miljö och utbildning såsom UNEP, UNESCO och World Tourism Organization. Idag finns över 150 Green Key-märkta anläggningar i Sverige och flera stora kedjor är anslutna till märkningen. Organisationen Green Key Sverige driver miljömärkningen nationellt och alla anläggningars Green Key-märkning godkänns och förnyas av en oberoende jury. Samtliga anläggningar kontrolleras också genom regelbundna revisioner, för att säkerställa att kriterierna efterlevs.


Besök webbplatserna för Green Key

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets- och cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.