Best Western Plus Grow Hotel
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

SOMMARERBJUDANDE

Upplev Stockholms fantastiska sommar hos oss!

Bo minst 2 nätter under perioden 1 juli och 11 augusti 2019 och få 25%  - 30% rabatt.

I priset ingår:
• Stor frukostbuffé , Best Breakfast 
• Fri tillgång till vårt gym med bastu
• WIFI & Press Reader  

Hur bokar jag?
• Gör din bokning via bokningsrutan på sidan
• Skriv in promotionkod GROW
• Skriv önskade datum
• Fyll i antal personer
• Välj kampanjkoden Special Promotion
• Klicka på "Boka"

Varmt välkomna!

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Ta båten till Solna Strand

Nu kan du åka med båten Movitz till och från Solna strand. Ett underbart sätt att ta sig till hotellet ifrån stan! Vid vackert väder är soldäcket eller akterdäcket populärt. Båten har fullständiga rättigheter. Tidtabell hittar du här

 

Drottningholms slott

Ta en båttur med vackra fartyg från förra sekelskiftet genom natursköna Mälaren till världsarvet Drottningholm på Ekerö. Njut av den vackra, rofyllda miljön och passa på att besöka Kina Slott, Götiska tornet, slottsteatern och den fina slottsparken.

Panorama sightseeing

Njut av en Stockholm Panorama sightseeingtur med buss med Stockholm Excursions och få chansen att se många av Stockholms vackraste platser på bara 75 minuter. Fråga gärna i receptionen för mer infomation. 

 

Vasamuseet

Besök Vasamuseet och upplev en av Sveriges största kulturskatter – regalskeppet Vasa - som sjönk på sin jungfruresa 1628. Lär dig mer om skeppets historia, ta del av fascinerande utställningar och se det restaurerade vraket som bärgades efter 333 år på havets botten

Skansen 

Världens äldsta friluftsmuseum! Kika in I historiska hus, se nordiska vilda och tama djur, titta på när djuren matas och när hantverkarna jobbar. Sjung allsång, dansa eller lyssna på musik och fira Svenska traditionella högtider. Fråga efter erbjudande med Stockholm Pass i receptionen.

 

Nordiska museet 

På Nordiska museet kan du lära dig mer om vardagsliv och traditioner från 1500-talet och framåt genom möbler och inredning, mode och smycken, glas och porslin. Här finns också en utställning om Nordens enda urfolk, samerna.


Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy