Våra Rum

I våra rum kan vi husera upp till 4 personer. Vi har allt från rymliga singelrum till en stor studio som rymmer hela familjen.

Alla rum är utrustade med en 43” TV med tillhörande chromecast – för att du ska kunna spela upp det du vill titta på direkt från telefon, surfplatta eller dator. Det finns ett skrivbord och en safebox på alla rum.

Våra badrum är rymliga med dusch och golvvärme. I våra badrum finns det alltid hårtork och kvalitetsprodukter att tillgå.

Samtliga rum är utrustade med strykjärn, strykbräda och en vattenkokare med kaffe och te.

Single Superior

Ett ljust, modernt inrett rum med en 120 cm säng för en person.

Twinrum

Dubbelrum med två enkelsängar á 90 cm för 1-2 personer. 

Dubbelrum

Dubbelrum med en king size-säng för 1-2 personer.

Studio

Modernt inrett rum på 23-26 kvadratmeter med fönster från golv till tak. Skön king size-säng för 1-2 personer. Rummet har ett skrivbord, pentry, diskho, mikrovågsugn och vattenkokare.

Superior

17 väldisponerade kvadratmeter i ljusa, sobert inredda rum belägna på hotellets översta våningar. Stor skön king size-säng á 180 cm för 1-2 personer.

Studio Superior

Ett större hörnrum med en bekväm king size-säng för 1-2 personer. Rummet passar även för en längre vistelse då det är utrustat med skrivbord, pentry och mikrovågsugn. 

Studio Superior+

Ett större rum som passar för en längre vistelse. Rummet har en bekväm king size-säng för 1-2 personer. I detta rum kan vi ställa in en extrasäng för en ytterligare en person vid behov. 

Studio Deluxe

Stort fint rum för upp till fyra personer. Passar även för en längre vistelse då det finns pentry, diskho, mikrovågsugn och vattenkokare. Skön king size-säng för 1-2 personer och ett sängskåp med två sängar á 80 cm för 2 personer.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets- och cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.