FÖRRÄTTER
Friterade Halloumisticks 95:-
Toppade med togarashi och en rökig mayo till.
(Glutenfritt alternativ).
Asiatisk korianderkyckling 140:-
Kycklinglårfilé marinerad i nordiska och asiatiska kryddor. Lagad med rökt kimchi, honung, tenkasu, panka,sriracha och koriander.
Nikkei Bao 90:-
Risbröd med friterad rökt fläsksida, rödlök och en asiatisk chilimayo.
HUVUDRÄTTER
Burosu fläsk 180:-
Soppa med udonnudlar, kycklingfond, en mix av färska gröna kryddor, PakChoi, ägg och kimchi samt långkokt rökt fläsksida med Nikkei-smaker.
Burosu kyckling 180:-
Soppa med udonnudlar, kycklingfond, en mix av färska gröna kryddor, PakChoi, ägg och kimchi samt kyckling med Nikkei-smaker.
Sake 2 Ajies 210:-
Lax marinerad med aji amarillo, mirasol och en miso- och Sakereduktion. Serveras med kokt potatis och en basilika togarashi thai crème samt japanskt smörstekt sparris och krispigt ris.
Tofu och papayasallad (Vegansk) 180:-
Med morötter, mix av kålrot, kokosgrädde, röd curry, rökt tofu, avocado, mynta och papaya i två presentationer samt en touch av citrus.
Lax och papaya sallad 180:-
Med morötter, mix av kålrot, kokosgrädde, röd curry, halstrad lax, avocado, mynta och papaya i två presentationer samt en touch av citrus.
Pasuta Nara 180:-
Carbonara gjord på Penne Rigate med rökig paprika, svamp, sidfläsk, Aji Amarillo och vitvins demi-glace. Toppad med parmesan, furikake frön, gräslök och tryffelolja.
(Veg alternativt finns tillgängligt)
Entrecôte Anticucho 280:-
250 g grillad entrecôte med rökig paprikacrème och en BBQ anticucho-salsa. Serveras med friterad smashad potatis med orientalisk chimichurry.
Niku wayu 220:-
En hamburgare gjord på Niku Wagyu kött, grillad med en rökig smak, två sorters ost, toppad med chilipicklad gurka. Serveras med shichimi togarashi pommes och en bbq mayo.