Välkomna på middag - 17:00 - 22:00

NORDISK GRILL MED INFLUENSER FRÅN JAPAN OCH PERU

Här bjuder vi på grillade godsaker med fräscha tillbehör. Maten är tillagad med den japanska grillmetoden Robatayaki och smakerna är nordiska med inspiration från Japan och Peru.

Varmt välkommen till oss, och låt dig väl smaka!

FÖRRÄTTER

Friterade Halloumisticks                                                                    95:-
Toppade med togarashi och en rökig mayo till.
(Glutenfritt alternativ).

Asiatisk korianderkyckling                                                              140:-
Kycklinglårfilé marinerad i nordiska och asiatiska kryddor. Lagad med rökt kimchi, honung, tenkasu, panka,sriracha och koriander.

Nikkei Bao                                                                                               90:-
Risbröd med friterad rökt fläsksida, rödlök och en asiatisk chilimayo.

DESSERT

Vaniljglass                                                                                              95:-
med maränger och saltlakritspulver.

Yuzu Cheesecake                                                                                140:-
Serveras med krispiga hallon, mynta och chokladspån.

Sorbet olika smaker.                                                                              95:-

















HUVUDRÄTTER

Burosu fläsk                                                                                         180:-
Soppa med udonnudlar, kycklingfond, en mix av färska gröna kryddor, PakChoi, ägg och kimchi samt långkokt rökt fläsksida med Nikkei-smaker.

Burosu kyckling                                                                                  180:-
Soppa med udonnudlar, kycklingfond, en mix av färska gröna kryddor, PakChoi, ägg och kimchi samt kyckling med Nikkei-smaker.

Sake 2 Ajies                                                                                           210:-
Lax marinerad med aji amarillo, mirasol och en miso- och Sakereduktion. Serveras med kokt potatis och en basilika togarashi thai crème samt japanskt smörstekt sparris och krispigt ris.

Tofu och papayasallad (Vegansk)                                                    180:-
Med morötter, mix av kålrot, kokosgrädde, röd curry, rökt tofu, avocado, mynta och papaya i två presentationer samt en touch av citrus.

Lax och papaya sallad                                                                       180:-
Med morötter, mix av kålrot, kokosgrädde, röd curry, halstrad lax, avocado, mynta och papaya i två presentationer samt en touch av citrus.

Pasuta Nara                                                                                          180:-
Carbonara gjord på Penne Rigate med rökig paprika, svamp, sidfläsk, Aji Amarillo och vitvins demi-glace. Toppad med parmesan, furikake frön, gräslök och tryffelolja.
(Veg alternativt finns tillgängligt)

Entrecôte Anticucho                                                                          280:-
250 g grillad entrecôte med rökig paprikacrème och en BBQ anticucho-salsa. Serveras med friterad smashad potatis med orientalisk chimichurry.

Niku wayu                                                                                             220:-
En hamburgare gjord på Niku Wagyu kött, grillad med en rökig smak, två sorters ost, toppad med chilipicklad gurka. Serveras med shichimi togarashi pommes och en bbq mayo.

Gruppmeny, för sällskap över nio personer

Tokyo, 545 kr per person

Otoshi/Appetizer
Kockens val

Förrätt
Laxtartar
Laxfilé skuren i japansk stil, med dill-togarashimayo och Norobata citronsalsa. Serveras meden mix av gräslök, kapris, rädisa, shiso och tagarashi på wontonfriterad toast.

Huvudrätt
Miso-tryffelbiff
250 gram grillad rökt entrecôte, asiatisk salsa, miso potatispuré, vårlök, wokad shitakesvamp,lila majs, reducerad balsamico och tryffelolja. Serveras med friterad smashad potatis,furikakte och en gul chilicreme.

Efterrätt
Mangosorbet
Med färsk mynta och citrongrässyrup. Serveras med en violett maräng. 

Osaka, 495 kr per person

Otoshi/Appetizer
Kockens val

Förrätt
Tataki oxfilé
Med Nikkei Yakunikusalsa, friterad kyosas, togararashi och grönsallad.

Huvudrätt
Sake 2 Ajies
Lax marinerad med aji amarillo, mirasol och en miso- och sakereduktion. Serveras med koktpotatis och en basilikatogarashi-thaicrème, samt japanskt smörstekt sparris och krispigt ris.

Efterrätt
Yuzu Cheesecake
Med krispiga hallon, mynta och chokladspån. 


Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets- och cookiepolicy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.