Information om Covid-19

På Grow Hotel jobbar vi på som vanligt och vi har vårt hotell och vår bokningsservice öppen som vanligt. Det är ni som gör det möjligt för oss att hålla igång vår verksamhet och just nu behöver vi er mer än någonsin.

Vi vill att våra gäster ska känna att Grow Hotel är en trygg mötesplats så därför har vi snabbt anpassat oss till den rådande situationen. På Grow Hotel följer vi utvecklingen noga och de rekommendationer som kommer från Hälsomyndigheten.

Dessa åtgärder har vi vidtaget för att minimera risker för gäster och personal: 

- Vi ber vi våra gäster att tvätta händerna noga.
- Vi städar våra lokaler två gånger per dag.
- Handdesinfektion hålls tillgängligt på toaletter och i andra publika ytor i mån av tillgång.
- Vi använder desinfektionsmedel 2 ggr/dag torka av dörrhandtag, handtag, vattenlås, bord- & receptionsytor, betalningsmaskiner, kodlås, hissknappar, ledstänger och spolknappar toaletter. 
- Gymmaskiner och viss gymutrustning torkas av med desinficerande medel 2 ggr/dag.
- Personal som har symptom som känningar i luftvägarna eller feber uppmanas att stanna hemma.
- Personal uppmanas att använda handskar vid städning, mathantering och underhållsarbete. 

Vi hoppas att den här tiden snart är förbi och att allt kan återgå till det normala, men till dess gör vi vårt bästa för att anpassa oss till situationen. 

Ta hand om varandra! 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vänligen besök Folkhälsomyndigheten för de senaste uppdateringarna gällande Covid-19. De publicerar den senaste informationen om Coronaviruset i Sverige. Vi följer deras rekommendationer om en gäst eller anställd skulle insjukna i Covid-19, samt att vi kontinuerligt informerar personalen med nulägesrapporter. Läs mer här:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/

Har du symptom? Kontakta Vårdguiden 1177 i första hand, ta dig inte till en vårdcentral eller ett sjukhus. 

Vänligen notera att information om Covid-19 ändras dagligen, följaktligen accepterar Hotellet inte ansvar för gammalt innehåll som ännu inte hunnit uppdaterats här. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- 25% RABATT PÅ BOENDE

HELGERBJUDANDE

BOKA NU