Front Desk Manager till Grow Hotel!

Grow Hotel öppnade i november 2018 och är ett fyrstjärnigt, modernt och hållbart hotell beläget i expansiva Solna Strand strax nordväst om Stockholm.

Här, i den nio våningar höga byggnaden, erbjuder vi personlig service och 176 välplanerade och sobert inredda rum, med fönster från golv till tak. Vissa av rummen är anpassade för längre vistelser och utrustade med eget pentry. I gatuplanet fungerar lobbyn och restaurangen som ett inbjudande vardagsrum och hotellets restaurang Norobata står för högklassiga måltidsupplevelser och ett restaurangkoncept där nordiska smaker möter smaker och influenser från Japan och Peru.Grow Hotel ingår i Best Western Hotels & Resorts, som är en stark världsomspännande hotellkedja med ett globalt nätverk av dryga 4000 hotell i fler än 100 länder som tar emot över 400 000 gäster varje natt.

Är du vår nya kollega
Receptionen är hotellets hjärta och det första och sista gästen möter under sin vistelse. Vi söker dig som brinner för service och är beredd att alltid ordna med det lilla extra för att förhöja våra gästers upplevelse. Du ansvarar för receptionens drift, schema och bemanning. Du har personalansvar för ett team av duktiga medarbetare och deltar själv i driften med egna pass i receptionen. Arbetstiden är främst förlagd till dagtid men såväl kvällar som helgtjänstgöring kan förekomma. Du ingår i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till General Manager. Tjänsten är på heltid med tänkt tillträde i mars 2020. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom hotell och-/eller turism och att du har arbetat några år i en hotellreception. Har du erfarenhet från en tjänst med personalansvar inom hotell, är det meriterande.

Du är strukturerad, välorganiserad och har goda kunskaper i ett PMS för hotell, gärna Oracle’s Suite 8. Du har också kunskaper i Microsoft Office-programmen samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Sist men inte minst är du mycket serviceinriktad, har ett glatt humör och älskar vår bransch!

Skicka din ansökan med tillhörande cv till jobb@growhotel.se senast den 18 februari 2020.

Ange i ämnesfältet att du söker tjänsten som Front Desk Manager. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Charlotte Axenfalk, General Manager, tfn 08-557 607 10.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.